Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Maillot Falke Softmerino

Vaak gezien voor 40,00
Gratis verzending
Vanaf 36,99
wordt direct uit voorraad geleverd
Heerlijke comfortable maillot met de perfecte pasvorm van Falke. Door de 57% scheerwol voelt deze maillot heerlijk warm aan je benen, de binnenkant van de maillot is katoen daardoor prikt deze maillot niet. Ideaal voor iedereen die last heeft van koude benen. Ben je op zoek naar een maillot met een hoog comfort gehalte met een zachte brede band en een fijne brei structuur dan is dit de juiste keuze. Materiaal 57% Scheerwol, 23% Katoen, 18% Polyamide, 2% Elastaan
Falke maattabel

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Veilig betalen met iDEAL of achteraf
Al gratis verzending vanaf € 20
Ruilen mag bij ons tot wel
60 dagen
To Top