Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Falke Softmerino Maillot

Dit artikel wordt gratis verzonden
Elders betaal je vaak 40,00
Vanaf 35,95 Normale prijs 40,00
wordt direct uit voorraad geleverd
Heerlijke comfortable maillot met de perfecte pasvorm van Falke. Door de 57% scheerwol voelt deze maillot heerlijk warm aan je benen, de binnenkant van de maillot is katoen daardoor prikt deze maillot niet. Ideaal voor iedereen die last heeft van koude benen. Ben je op zoek naar een maillot met een hoog comfort gehalte met een zachte brede band en een fijne brei structuur dan is dit de juiste keuze. Materiaal 57% Scheerwol, 23% Katoen, 18% Polyamide, 2% Elastaan

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Glansgraad
Mat
Kledingopties
Elastische band
Pasvorm
Dit product valt normaal
Materiaal
66 Wol & katoen / 34 Polyamide
To Top