Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Panty's koop je sinds 1988 bij wilkenmoore.nl

Je panty koop je bij WilkenMoore. Al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van beenmode. Bij ons vind je panty's in alle soorten maten in van alle bekende merken, zoals Wolford, Kunert, Oroblu en Falke.

Met onze handige koophulp voor je nieuw panty kies je snel en eenvoudig de panty die het beste bij jou past. Je kiest eenvoudig de panty die je wilt, selecteert je favoriete kleur en maat.

Filteren
Nieuwe artikelen
Meest bekeken
Van laag naar hoog sorteren
Producten 1-24 van 154
24
Filteren
Nieuwe artikelen
Meest bekeken
Van laag naar hoog sorteren
Producten 1-24 van 154
24

Bij het kopen van een panty moet je weten wat de panty voor jou moet doen. Wil je dat de panty iets toevoegt, ondersteunend is of dat je outfit juist extra spannend word?

Met een fantasiepanty, een gekleurde panty of een glitterpanty maak je een eenvoudige black dress spannend, sexy en speciaal. En ja: Een naad- of netpanty doet het natuurlijk ook goed. Heel eenvoudig, maar tegelijk heel geraffineerd. En panty’s met goud- of zilverglitters zijn traditioneel gezien niet meer weg te denken met de feestdagen.Mooie stay-up kousen of jarretel kousen geven je een uitgesproken gevoel van luxe en vrouwelijkheid. Stay-ups hebben als extra voordeel dat je onder een strak jurkje geen naden ziet van de panty.

To Top