Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Panty Vanite 15 Oroblu

 
 
Vanaf 9,99
Op voorraad

Prachtig elegante transparante panty met zijdeglans. De panty heeft een versterkte teen-en broekgedeelte verlaagd de kans op ladders. Ook heeft de Vanite 15 panty een katoenen kruisje voor extra draagcomfort. Maat Maxi heeft een tussenstuk.

Materiaal: 87% poliamide, 13% lycra.

Prachtig elegante transparante panty met zijdeglans. De panty heeft een versterkte teen-en broekgedeelte verlaagd de kans op ladders. Ook heeft de Vanite 15 panty een katoenen kruisje voor extra draagcomfort. Maat Maxi heeft een tussenstuk voor extra ruimte in het broekgedeelte.

Klik hier voor de juiste Oroblu maat.

Materiaal: 87% poliamide, 13% lycra. 

Oroblu hanteert diverse maatsystemen voor haar collecties legwear en bodywear. Welke maat je nodig hebt, kan worden ingeschat aan de hand van je lengte en je gewicht.

Let op, Oroblu is een Italiaans merk en valt voor sommige producten enigszins kleiner. Indien je maat in de tabel in de buurt van de scheidslijn van 2 maten uitkomt, dan adviseren wij de grotere maat te kiezen.

Over Oroblu: Italiaanse beenmode en bodywaer

Oroblu is hét Italiaanse beenmode en bodywear merk voor de elegante, zelfbewuste vrouw.

De Oroblu collecties vallen op door hun tijdloze elegantie, een zeer hoog draag comfort en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Oroblu levert een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, die door de vele trouwe fans van dit Italiaanse Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis-als fashion collecties. Het merk is alleen verkrijgbaar in de betere lingerie- en beenmodespeciaalzaken, zoals Wilkenmoore.nl, en in de toonaangevende warenhuizen.

Oroblu bewijst door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en innovatieve materialen eens te meer dat zij trendsettend en toonaangevend is op het gebied van beenmode en bodywear. De Oroblu collectie biedt artikelen voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Elegantie, klasse, raffinement, zachtheid, draagcomfort, duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau karakteriseren de producten.

Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis-als fashion collecties. Het merk is alleen verkrijgbaar in de betere lingerie- en beenmodespeciaalzaken, zoals Wilkenmoore.nl, en in de toonaangevende warenhuizen.

Veilig betalen met iDEAL of achteraf
Al gratis verzending vanaf € 20
Ruilen mag bij ons tot wel
60 dagen
To Top