Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl of bel ons: 058-2157827

Oroblu Mondkapje

Mondkapje Jeans Oroblu

Tip: Koop 4 voor gratis verzending en bespaar € 3.95
 
 9,95
wordt direct uit voorraad geleverd
Het Oroblu mondkapje is een niet-medisch mondkapje. Het mondkapje heeft een speciaal filter geïntegreerd in de stof dat helpt bij de bescherming van de drager en bij het beschermen van anderen. De in- en uit geademde lucht wordt gefilterd en het zorgt voor een prettig klimaat voor de huid. Het mondkapje is wasbaar op 60 graden. One size.
Meer informatie
Basis kleur Blauw

Over Oroblu: Italiaanse beenmode en bodywaer

Oroblu is hét Italiaanse beenmode en bodywear merk voor de elegante, zelfbewuste vrouw.

De Oroblu collecties vallen op door hun tijdloze elegantie, een zeer hoog draag comfort en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Oroblu levert een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, die door de vele trouwe fans van dit Italiaanse Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis-als fashion collecties. Het merk is alleen verkrijgbaar in de betere lingerie- en beenmodespeciaalzaken, zoals Wilkenmoore.nl, en in de toonaangevende warenhuizen.

Oroblu bewijst door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en innovatieve materialen eens te meer dat zij trendsettend en toonaangevend is op het gebied van beenmode en bodywear. De Oroblu collectie biedt artikelen voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Elegantie, klasse, raffinement, zachtheid, draagcomfort, duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau karakteriseren de producten.

Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis-als fashion collecties. Het merk is alleen verkrijgbaar in de betere lingerie- en beenmodespeciaalzaken, zoals Wilkenmoore.nl, en in de toonaangevende warenhuizen.

Glansgraad
Mat
Kledingopties
Geen opties
Pasvorm
Dit product valt normaal
To Top