Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Kniekous Steun Energizing Wool Falke

 
Gratis verzending
Vanaf 24,99
Op voorraad
De Falke Energizing kniekous heeft een actieve stimulatie en ondersteuning van de bloedcirculatie door een gedefinieerde compressie. Deze kniekous geeft je benen een betere bloedcirculatie door de werkzame drukverloop ter preventie van gezwollen en zware benen. Ideaal voor korte reizen of als je benen extra ondersteuning nodig heeft. MmHg 14-16 (gemeten met MST-apparaat van SWISSLASTIC AG) bij de enkel. Hoog draagcomfort door de combinatie van wol en katoen. 45% Scheerwol, 28% Polyamide, 15% Katoen, 12% Elastaan

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Veilig betalen met iDEAL of achteraf
Al gratis verzending vanaf € 20
Ruilen mag bij ons tot wel
60 dagen
To Top