Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Falke Fashion panty's

Falke Panty Snob Apparel

Tip: Koop 2 voor gratis verzending en bespaar € 3.95
Elders betaal je vaak 26,00
Vanaf 23,95 Normale prijs 26,00
wordt direct uit voorraad geleverd

De Falke Snob Apparel is een modieuze panty met subtiel grafisch patroon, geïnspireerd door de bekende diamantpatronen van de jaren zeventig. De panty heeft comfortabele tailleband en zacht materiaal. Ondoorzichtige, matte fijne panty zonder stiksteken van FALKE

De modieuze en hoogwaardige fijne panty bewijst echt gevoel voor stijl met de fijne, geïnspireerd door de jaren 1970 ruitpatroon. Met de typische FALKE pasvorm en de comfortabele elastische mouw past de panty perfect. De Falke Snob Apparel is een geweldige idee voor feestelijke gelegenheden maar ook voor casual looks.

Materiaal 94% Polyamide, 6% Elastaan

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Denier
80
Glansgraad
Zijdeglans
Kledingopties
Naadloos
Pasvorm
Dit product valt klein
Materiaal
94 Polyamide / 6 Elastaan
To Top