Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Panty Snob Apparel Falke

Vaak gezien voor 26,00
Gratis verzending
Vanaf 23,99
wordt direct uit voorraad geleverd

De Falke Snob Apparel is een modieuze panty met subtiel grafisch patroon, geïnspireerd door de bekende diamantpatronen van de jaren zeventig. De panty heeft comfortabele tailleband en zacht materiaal. Ondoorzichtige, matte fijne panty zonder stiksteken van FALKE

De modieuze en hoogwaardige fijne panty bewijst echt gevoel voor stijl met de fijne, geïnspireerd door de jaren 1970 ruitpatroon. Met de typische FALKE pasvorm en de comfortabele elastische mouw past de panty perfect. De Falke Snob Apparel is een geweldige idee voor feestelijke gelegenheden maar ook voor casual looks.

Materiaal 94% Polyamide, 6% Elastaan

Falke maattabel

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Veilig betalen met iDEAL of achteraf
Al gratis verzending vanaf € 20
Ruilen mag bij ons tot wel
60 dagen
To Top