Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Legging Camo Denim Falke

Vanaf 38,99
wordt direct uit voorraad geleverd

Deze legging met FALKE-pasvorm is een absolute must have voor dit seizoen. Vele combinatie zijn mogelijk met deze denim legging van Falke. De zijnaden zorgen voor een sportieve look, goed te combineren met sneakers of een hippe pump.

63% Polyamide, 33% Viscose, 4% Elastaan

Klik hier voor de juiste Falke maat.

Deze denim kleurige legging met FALKE-pasvorm is een absolute must have voor dit seizoen. Vele combinatie zijn mogelijk met deze denim legging van Falke. De zijnaden zorgen voor een sportieve look, leuk met sneakers of een hippe pump.

63% Polyamide, 33% Viscose, 4% Elastaan

Klik hier voor de juiste Falke maat.

Falke maattabel

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Veilig betalen met iDEAL of achteraf
Al gratis verzending vanaf € 20
Ruilen mag bij ons tot wel
60 dagen
To Top