Hulp nodig?
contact@wilkenmoore.nl

Panty Barleycorn 30 Falke

Vanaf 23,99
Levertijd is ongeveer 5 dagen

Een schitterende 30 denier panty met een subtiel design. Heerlijk draagbaar door 3D techniek en de FALKE -pasvorm. Deze licht doorschijnende panty is een echte eye catcher bij verschillende outfits.

Materiaal: 75% polyamide, 25% elastan.

Een schitterende 30 denier panty met een subtiel design. Heerlijk draagbaar door 3D techniek en de FALKE -pasvorm. Deze licht doorschijnende panty in de kleur Ginger (licht grijs/zwart) is een echte eye catcher bij verschillende outfits.

Materiaal: 75% polyamide, 25% elastan.

Falke maattabel

Falke zoekt schoonheid in beenmode

Volgens het Duitse kwaliteitsmerk Falke wordt mode voortgedreven door het eeuwige streven naar schoonheid. Mensen hebben de behoefte om zich mooi te maken en een eigen stijl te zoeken en stapje voor stapje te vinden. Dit is werkelijk de drijvende kracht achter de mode.

Mode is gebaseerd op creativiteit. Haar klasse ontplooit ze in combinatie met ambachtelijke perfectie. FALKE heeft zich als doel gesteld om stijlvolle mode voor moderne mensen te ontwikkelen: beenmode en ondermode van de hoogste kwaliteit en met perfectie als ambitie.En natuurlijk voor hem en haar.

Veilig betalen met iDEAL of achteraf
Al gratis verzending vanaf € 20
Ruilen mag bij ons tot wel
60 dagen
To Top